Tomek Snel
 Loodskotterhof 63i
 1034 CL Amsterdam
 Tel.: +31 20 77 42 404
 Tel.: +31 641 05 44 02

 info@tomeksnel.nl

 

 

 

Complete ronovatie en verbouwingen

We voeren volledige renovaties uit. Met onze expertise en jarenlage ervaring geven wij advies tijdens elke fase van de werkzaamheden. We zijn goed georganiseerd, werken met de beste werklieden en we beschikken over het juiste gereedschap.

 

Woonkamers

WoonkamersTomek Snel heeft een ruime ervaring in het verbouwen en verfraaien van woonkamers. Denk daarbij aan stuc-, en schilderwerk, maar ook aan het inbouwen van kasten of het herstellen van oorspronkelijke plafonds en ornamenten. We maken gebruik van hoogwaardig materiaal zodat u lang van uw investering kunt genieten. Heeft u specifieke en bijzondere wensen? Wij bespreken deze met u en bekijken samen de haalbaarheid ervan. Ook adviseren we u met plezier over kleurgebruik en indeling.

 

Badkamers

BadkamersVoor tegelwerk, het aanleggen van de benodigde leidingen en voor het inbouwen van sanitair bent u bij ons aan het juiste adres. We kunnen u ook adviseren over de aankoop van tegels, douche en badmeubels en een optimaal gebruik van de ruimte.

 

 

Keukens

KeukensWe kunnen zowel een elders gekochte keuken installeren als een door u zelf ontworpen keuken maken.Ook als u een andere indeling wilt of u keuken op een andere plaats wilt hebben kunnen wij de beschikbare ruimte opnieuw indelen. Een open keuken, het verplaatsen van muren, een kookeiland; al u wensen kunnen wij voor u realiseren. Natuurlijk zorgen we ook voor de benodigde elektra en wateraansluitingen.

 

 

Kasten

KastenWe maken klassieke en moderne kasten, en inbouwkasten voor in slaapkamers, woonkamer en berging. Wij adviseren over en praktische indeling en toegepaste opbergoplossingen, maar ook over de stijl, het materiaal en de toepassingen. Denk ook aan kastenwanden van grond tot plafond of klassieke deuren met fraai glaswerk. Vaklieden ter plekke zorgen voor de juiste afwerking.